pondělí 26. září 2016

DETOXIKACE A REGENERACE ORGANISMU - 2. část

Přidáno 26.09.2016
Společnost Dr. Nona International Ltd. nabízí možnost jak přírodním způsobem řešit své zdravotní problémy formou detoxikace organismu a posílení imunitního systému. Přírodní přípravky Dr. Nona jsou organické s vysokým obsahem vitálních látek, minerálů, stopových prvků, aminokyselin a vitamínů, které napomáhají očištění a odkyselování organismu.
Pravidla zdravého a šťastného života:

Pro plnohodnotnou regeneraci těla je třeba uplatňovat tato obecná pravidla:
Vyhýbejte se stresu. Jako prevence působí Newseen a Yamseen.
Nezapomínejte na pohyb.
Dodržujte pitný režim. Čaj Gonseen má PH 7,1.
Dopřejte si relax.
Nevynechejte kvalitní spánek. Pomůže vám v tom Yamseen.
Klaďte důraz na stravu. Více se dočtete ZDE.


1. fáze: Rozpuštění usazenin v organismu
- čaj Gonseen - pít ho ráno na lačno (má PH 7,1 při luhování 20 minut na 0,5 l vody), první týden akutní recept, pak přejít na prevenční (informace žádejte u svého sponzora)
- tobolky Ravseen - dávkování 2-0-2 (do 70 kg), 3-0-3 (nad 70 kg)
- tobolky Reumoseen - dávkování 1-1-1
- po měsíci se přidá Cleanseen (dávkování 0-0-2)
- po měsíci se upraví i dávkování Ravseen 2-2-0 nebo 3-3-0 a Reumoseen  1-0-1
http://www.belea-fmcosmetic.cz/dr-nona-produkty-doplnky-stravy-drnona-c-298_300.html?page=1&sort=20a

2. fáze: Remineralizace organismu
Naše tělo udržuje PH krve na hodnotě 7,365. Pokud by se jí změnila hodnota více než o 2 desetiny, mělo by to vážné důsledky pro celý organismus. Tělo na toto vyrovnávání PH v organismu potřebuje dostatečné množství kvalitních organických minerálů a stopových prvků, jinak si je bude brát ze svých vlastních zdrojů (z vlasů, nehtů, chrupavek, cév, zubů a kostí).
- tyčinky Dakseen - první týden sníst celou tyčinku denně, pak už jen 1/4 tyčinky
- polévka Soupseen - 1 lžička do 1,5 dcl převařené vody (vodu nechat 5-10 min. po sevření odstát) a vypít večer před spaním. Urychlíme tím regenerační proces a vylučování kyselin během nočního spánku.
- nápoj Chocoseen - 1 lžičku do čaje Gonseen nebo rozmixovat s banánem a trochou vody nebo rostlinného mléka (ne do kravského!) raw koktejl ráno

 3. fáze: Vyplavení usazenin (detoxikace)
- aplikovat zásadité lázně v kvarteto solí z Mrtvého moře
- příprava na koupel: 2 PL Soli a 3 kopcovité PL jedlé sody na půl vany. Z toho vznikne silný zásaditý roztok s PH 8,5, ve kterém se koupeme 2 hodiny (pokud jde o regeneraci a částečnou detoxikaci), 3 hodiny (pro důkladnou detoxikaci) nebo 4-6 hodin (při řešení akutního překyselení při vážných zdravotních onemocněních).
- během koupele je třeba každých 10 minut kartáčovat pokožku celého těla (urychlujeme tím vyplavování kyselin a nánosů z těla)
- doporučujeme také zakoupit si lakmusový papírek (ve zdravotnických potřebách) a průběžně kontrolovat PH koupele (pokud poklesne pod 7,5 je třeba přisypat jedlou sodu)
Tip: lakmusovým papírkem si měřte ranní, polední a večerní moč po dobu týdne. Pokud se PH polední a večerní moči pohybuje pod 7 je vhodné organismu pomoci výše uvedenými postupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat