středa 28. září 2016

Zbavte se akné!

Přidáno 28.09.2016
Znáte ty časté problémy mladých lidí s nezdravou a uhrovitou pletí? Trápí jich zanícené pupínky, mastná pleť a ne zrovna půvabně vypadající pokožka. To určitě nikomu nepřidává na sebevědomí. Všemu ale můžete udělat rázný konec!
akné
Produkce Dr. Nona je díky obsahu Archeabaktérie známá svými fantastickými účinky v oblasti zdraví a jeho prevence.
Obsahuje širokou škálu produktů od kosmetické a parfémové řady až po tobolkové preparáty a potravinové doplňky. Vedle těžkých zdravotních problémů je pro archebakterii  odstraňování kosmetických defektů maličkost.
Dnes vám přinášíme osobní zkušenost, kdy se pleť dokázala vyčistit pouze za pomoci deodorantů a Solí z Mrtvého moře. Dokáže to i váš běžný antiperspirant?

Recept proti akné:

Večer si umyjeme obličej (ideálně Šamponem na časté použití) a do vlhké pokožky aplikujeme kuličkový Deodorant Dr. Nona. Ten do pokožky vmasírujeme prsty namočenými v solném roztoku (2 PL z kvartetu solí v 3 dcl převařené vychladlé vody). Necháme zaschnout a během spánku působit.
Ráno postup zopakujeme, ale před odchodem z domu tvář ještě natřeme některým z krémů z produkce Dr.Nona (Dynamický hydratační krém, Krém na ruce a nehty nebo Tělové mléko Solaris D.N.) a masážním pohybem vstřebáme i poslední kousky deodorantu do pokožky. Následně můžeme použít make-up.


Aplikujeme pravidelně minimálně 2x denně. Viditelné výsledky se začnou objevovat již po 2 týdnech.
Účinek můžete umocnit ještě úpravou stravy, pravidelným pitným režimem, psychickou rovnováhou a aplikací dalších doplňkových produktů Dr. Nona - Pleťovou bahenní maskou (3x týdně), tonizací pleti Ústní vodou a tobolkami Fáze 3.

 Deodorant Dr. Nona

- prevence zánětu prsu a mízních uzlin
- profylaxe rakoviny prsu
- ošetřuje odřeniny, drobná poranění kůže, krvácející rány
- pomáhá při bolestech žaludku a menstruačních bolestech
- při svědění po píchnutí hmyzem
- pomáhá při popáleninách, varixech, kolísavém krevním tlaku
- upravuje cukr v krvi při diabetu
- uvolňuje svalové bolesti a křeče
- aplikuje se při bolestech kloubů
- při srdečních záchvatech
- odstraňuje bradavice
- pomáhá při nevolnosti, záchvatech dušnosti a bolestech hlavy
Všechny výrobky zakoupíte v eshopu Nayrouse Cosmetic

Žádné komentáře:

Okomentovat